header free :)

1343896897_5_zvns_large


yeah nie 1st syera wat header free :) yeahh hahaha ..
harap korang eeppy okay :)
jgn risau header niee leh korang fit kan .. okay hehe
korang ambik jer link bawah header yg korang suker then ikut step kat bawh niee'korang masukkan link tuh kat tab yg warne kuning nie okay .. then click aper yg patot .. okay klo dah siap g taw syera ... syera nak tgok jugak k :)
korang ajak lah kawan ramai2 yg nak header free ajak je dtg blog syera niee
heheheh tak credit pon tak per... janji g taw lah kat syera .. klo ambik k :)
k byee muaaaaah
tolong click here and here
thanx so much !


http://i1118.photobucket.com/albums/k602/syeraheenim/der3.png

http://i1118.photobucket.com/albums/k602/syeraheenim/der4.png


http://i1118.photobucket.com/albums/k602/syeraheenim/der1.png

13 ulasan:

mya el-mo berkata...

nak amek satu :D

chemija berkata...

hai dear! nice gift.. nak uat pemintaan ley? buatkan header tok chemija..if can la :)

syeraheenim berkata...

okay okay thanx yaahh :)

Pyka Patrick berkata...

Wanna take one. Bolehkan?

sepedd berkata...

hii ;) awak kite amek hearder awak key ? hihi btw its so cute , and thanks dear :)

Terara Ahmad's berkata...

Saya ambik satu. heee :D Boleh kan?

syeraheenim berkata...

heheh okay okayahhh :)

Afrina Lee berkata...

ambik satu :)

Aina Hanani berkata...

amek satu..untuk blog #2

syeraheenim berkata...

boleh boleh :)

syeraheenim berkata...

heheheheeh :)

nelly berkata...

nak carik header yang garang , but tak ada ~
=.=

Saidatul Azwa berkata...

amekk satuu ! nicee

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D