CONTEST GAMBAR KESAYANGAN

Tumblr_lnve81zvjf1qirrlbo1_500_large



hye korang ~ arinie join contest agy .. contest niee bestt..
coz dye nak gambo kesayangan .. heeehheh
syarat :

1. follow blog jue n blog aida

2. like page aku *bg yg ada fb

3. tajuk entry "contest gambar kesayangan"

4. letak gmbr yg aku sediakan tuh kat entry korunk
*pastikan tinggalkan mcm ni untuk org lain tgk blog aku
(contoh : click sini untuk join)

4. link kan ke entry ni

5. tag kat 2 org *pastikan mereka tahu





hurmmm~~ nie semua gambo akuh ngn milos ~
akuh sayang dyee ~ gambo nie time dye lepak umah akuh ...
time nie last kami lepak2 sama2 ... last kami lepak time nie 13.4.2011
akuh igt agy hheheh ... klo skung kami tak dpt nak lepak mcm nniee, # sedih nie ngoop
kami rapat dry form 2 agy ... actualy dah kenal da namer dye .. yelass dye femes kat sekolah ..
slalu namer dye je akuh dengor .. heehehe .. taksangka dye skung dah jadi kwan baek den ...
aku dulu pandang rendah kat dye .. yelahh .. byk gossip liar kat sekolah time tuh ennn ..
mcm2 lah org mengata pasal dye .... akuh pong percaya ... lepas akuh dah apat ngn dye ...
aku taw dah perangai dye yg manjaaa ~~~ sweeet taww dye niee......
pernah sekali ~cikgu tahi lalat beso ckp kiteorang nie LESBIAN~
WTF ~ kuang ajo tol tahi lalat niee
semua tuh fitnah ehh ! memandai jeeeee .. aku sepak jugak tahi lalat nieee kanggg ~
hilang pulak tahi lalat ko karang ...eehhhehehe nty tak hodoh lagy ko ~
buktinye akuh tak LESBIAN, korang bacer post ~~ sinie ~~
mybe dye slalu tgok kami nie rapat sgt .. kat tusyen pon kami duk sesama ... hehe balik je tusyen teros akuh ngadu kat mama, amek ko nty mama akuh nak jumpa kaw tahi lalat.. heheeh okay tutup citer pasal tahi lalat ~~aku nak citer pasal kami balekk ~~
mimie~ klo ko bacer niee .. akuh nak nty kawen sama2 taw .. hehhehe
walaupen kaw siggle skung ~ aku slalu doakan kaw nty, kaw akan couple ngn
nazmi a.k.a shah rukh khan ~~ suke2
hehhehehee tuh jee yg akuh nak citer~~ klo nak taw agy citer kamiorang ~
siler tekan ~like~ nty akuh wat post bru kay babeh ~~
~bye tata titi muaah ~
tag kat


6 ulasan:

EYFAalias berkata...

wow. comel! hehehe. good luck. btw, jom join contest eyfa pulak :D

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

syeraheenim berkata...

heheh thanx dear :) i hope too ~

jue eddy berkata...

hey thanks :)
thanks tau join contest tu
cantik gambar tuh :)

syeraheenim berkata...

hehehe welcome bebeh ~

SheyPull berkata...

comel nye dia...:P
eppp xleh les2 okey...:)


x elok utk kesihatan..:)
nak follow tp x tau celah mane..



JOM singgah blog saya nak...BERSIH kew?

syeraheenim berkata...

yeeep betol tuh ~
tapy sya tak less pon :( hhuhuhu
cikgu tuh jahat ckp sya cam tuhh :(

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D