umat islam sila delete J0285926 ini ada dlm pc anda


Hari ini saya memohon semua blogger dan umat ISLAM yang mempunyai laptop atau komputer dan yang penting sekali menggunakan MICROSOFT OFFICE mendelete image ZIONIS bagi menyokong perjuangan palestin dan membenci Rejim Zionis Israel...
Font sizePAPARAN PENUH

Mungkin masih ramai yang tidak tahu tentang ini dan saya berharap umat ISLAM mendelete gambar tersebut di alamat berikut C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF

Anda akan jumpa dengan image seperti diatas ini. Iannya merupakan gabungan logo bendera Zionis Israel(Bintang) dan juga logo Mossad(Lilin)..

Sekian dari saya..."SEKADAR INFORMASI UNTUK DIKONGSI BERSAMA"

3 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

betol tu.. aku dah lame delete benda ni.. ni sume strategi zionis nak sebarkan fahaman dieorang :(

syeraheenim berkata...

yeahh betul tuhh
nasib da syera dpt thu bender niee
klo tak .. hurrrmm entahlah

Fadzzureen ♥♥ berkata...

Masalhnya , adek tak jumpa : (

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D