huh naper blog syera .. takder org nak masuk ??

hey ____________assalamualaikum
heh aper tajuk syera nie ??
heheehehe

KENAPA TAKDER ORANG NAK MASUK BLOG SYERAHEENIM ???

huhu aper sebab dyer ??
banyak giler sebab nyer

ENTRY YG MENGARUT

yaeah memang entry syera byk yg mengarut ..
syera pun tak taw nak story aper kat blog skung
takkan lah citer pasal exam syera kott
coz syera pun tgah exam skung
huh saper nak bacer kan ??
betul tak ?? korang mesti tnk bacer kan ?? hehhee
dan saper pulak nak komenn ??
hahhahahaaah

BLOG BURUK !! MCM BEBUDAK

huh da name nyer pun lom matang agy kan ??
hehehe walaupun umur da mencecah enam ....
enam belas tahun ...yeahh syera da tua

BLOG HANG LANGSUNG TAK BEST !! HANG TAW TAK ???

ermm memang tak beshh punn ..
huhu syera pun raser da boring skung nak bukak blog sendiri
aper lagy org len kan ????
yeah syera dah taw skung ..

itu jer kot yg syera dapt senaraikan ..
maybe klo korang ader nak komplen pasal blog syera niee ??
komplen jeee ..
atau nak bgy nasihat ker ... nak bgy penapar ke ?? heheh
bgy jeee syera nak thu jugak aper yg korang pkir pasal blog syera niee

mood : sedih dah 2 bulan trafix tak naik :(

3 ulasan:

mad khaz berkata...

hehe. nak komen ke?

ok,comment form baik buat pop up. so,senang orang nak komen.

then, disable word verification. supaya orang senang komen jugak.

lagi satu, rajin-rajin la komen kat blog orang lain. as for me, i'll track bacak those who always komen at my every post =)

ermm, ape lagi eh? tu je kot.

blog ni ok, ringan, xloading sangat, xde lagu, senang nak baca.

hehe,just an advice from newbie.

happy blogging =)

fyy mokhtar berkata...

eyh. relax la. blog fyka pun cam bebudak. but fyka suka guna ' blog aku blog aku, blog kau blog kau'
hehhehee. ignore ape orang ckp k sygg!! ^_^

mad khaz berkata...

syera, cube check my post yang tips meramaikan follower tu. ada link blog yang buat tutorial sal benda yg dikomen di atas :)

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D