thanx cikgu ! bgy kami 1 kelas cuti semiggu ~

2a1e2a8c001dc1764d298bc8_large

terima kasih banyak ye cikgu ~
first time dpt surat gantung sekolah :)
okay dgr lagu nie dulu kayh :3

seumur idop akuh , ini yg pertama
kene gatung sekolah , oleh cikgu shima
kerana tak hadir , kelas addmath

okay sper yg taw lagu asal niee .. mesti taw lah care nak nyayi nye ..
huhuu memang sedih gile biler dpt tahu , yg akuh bakal kene gantung ..
hye dsbbkn kan semalam kami 1 kelas tak dtg kelas addmath yoo
bwu je skli akuh ponteng .. slama nie tak pernah pun ...
kami tak dtg pon sbb .. ader satu cikgu nie ckp ..
lepas nie ader taklimat untuk semua cikgu .. kami ingt takder lah kelas addmath ..
so kami pon balek lah dgn senang aty . hohoho
tut tut tut .. pagy tadi dah heboh pasal kelas kami .. huhuh
aper cer smpai budak kelas laen pon taw pasal kelas ( 4 ak ) *kelas akuh
hohoho kalau budak cina tuh , slalu je ponteng kelas addmath ,
tak der pon kene gantung ...
kami nieee yg 1st ponteng dah kene gantug ke ???
surat amaran pon belom dpt , dah kene gantung ,, paahaaal ???
ishh kami taw lah kami salah .. takan smpai kene gantung kot ..

pagy tady g jumpe cikgu .. kawan akuh lah yg pergi ...
pastuh drg try lah slowtalk ngn cikgu tuh .. but dye tnk layan langsung pon.
memang cikgu marah giler lah time tuhh ..

cikgu : nak aper ?
kwn akuh : pasal semalam ~
cikgu: dah takpayh nk bgy mcm2 alasan lagy ~
kwn akuh : ?????
cikgu : dah dah pergi !
kwn akuh : cikgu kami mintak maaf ~

waah memang sedih lah cikgu dah wt kami centuh ~
pastuh akuh ngn ukasha tak puas aty lah biler cikgu wt centuh ..
so kami lak yg pergy jumper cikgu tuhh ..
ukasha tuh kire okay lah .. sbb dye sorg je yg g klas addmath :3
hoooho ukasha try slow talk ngn cikgu .. cikgu pulak pandang ukasha je ..
langsung tak pandang akuh ~ uh sedih ~ mcm besar sgt salah akuh tuh
cikgu tuh ckp mcm tnk ckp je ...
pastuh ukasha tnye cikgu

ukasha : cikgu tkan lah 1 kelas kena gantung kelas ??
cikgu : nape tak leh kene gantung lak ???
hurm akuh dah tak ingt da .. sbb cikgu ckp slow sgt huhuh

btw memang malu giler lah akuh time tuh ... cikgu yg lain pon pandang gak huhu

tak taw nk ckp aper ngn mama nty .. klo mama taw akuh kene gatung sekolah nieee
huhuhu korang tunngu je lah nty kayh :3

aper yg korang raser biler korang ader dlm status akuh nie ???? tolong komen kayh ..
akuh mermelukan nasihat ~





6 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

NAPE sebeanrnya dear??

ok je loading ni syg..

Cahya Qasehnya berkata...

kalo sy lah kan.
cuba gtau hal sebenar ngan ibu bapa. if guru tak nak dgr alasan, ibu bapa mesti dgr kan?

Ibu bapa mesti nak tahu knapa bebudak kena gantung skolah. ini case just misunderstood je. salah cikgu tuh juga yg tak nak tolak ansur.

kang ibu bapa protes suka hati jew gantung anak orang sdngkan hal tuh leh selesai ngan slowtalk jer.

byngkan kalo gntung skolah, bukan klas add math je yg tertinggal.kelas lain pon takda pelajar. takkan suruh cikgu tuh plak yg gantikan kita g kelas2 yg tertinggal.

hehehe. sorie byk ckp. mcm best luahkan perasaan.

anyway, if nothing go right. just keep your breathe. sabar. anugerah yg paling besar. :) kot2 le cikgu tuh nak uji je.

syeraheenim berkata...

@cahya
betul jugak ... dah lah lgy 2 minggu je nak ujian .. huhuh

syeraheenim berkata...

@kak yui
entah lah kak ..bru je skali ponteng klazz.. syera pon tgh bengong ~

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

alahai,t kamu gtau elok2 yer.

syeraheenim berkata...

hihih :3 okey ~

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D