pengetuA sekolah niee ensemmm doll !



Photobucket

yeahh ari selas ke rabu ntahh ... akuh tak ingt lol ! heeehhe
heheh kami sekolah menengah bandar baru batang kali hulu selangor
dapat pengetua baruuu yeahh .. ensem giler.. tapi malangnye akuh tak ingat namer dyer .. akuh just ingt tahir jer kot nmer blakang ,, depan dye akuh tak ingt hahahh .. lawoook~
heheeh time dye nak berucap .. bru je nak pengang microfon.. ..
tetibe ader burung byk giler .. sekawan .. buat bentuk beraslun kat awan .. pergghh terpegun akuh tgokk .. tak pernah akuh terjadi kat batang kali okay .,. so nak bannge diri jap hheeh
okay dah tak bangge dah heheh .. rugi akuh tak tangkap gambar tuhh .. nak dikutkan nak jer ambekk .. coz time ari tuh akuh bwak fon ~~ but tak brani nak ambek ... giler ke kau .. nak keluarkan fon depan cikgu??? hahah saper brani tutup idung cepat *coz mimie dah nak kentut
hahahahah .. okay jom layan gambar suker suker ria kami kat kelas bila ketiadaan cikgu ... heh


yeahh nie loahh Syera Heenim



nie my madu NUR AZILA budak paling cantek bgy akuh hehe


Nur Zahirah Azman dan Nurzhafrina Amira
korang nie comel lote lah baby !


Noor Addila
budak nie tak taw pon akuh tangkap gambar dyee hehe ..
takot beno ngn camera hahah padan mukaee

kau comel lah mimie !
Mimie Samry



UMMI SYAFIQA YG BAJET JELITA!!!



OHH MAK DATIN !
HAHAHAAH WECKKKK


ZAHIRAH NAKM CIUM KAU LEH TAKK ?? HAHA


LENTIK DOHHH
Key Sha Ko Sha
nieee hahahah



wow terkejutt nyahh !


yeahhh cer nie!

EDIT BYE SYERAHEENIM
TAKE BY SYERA HEENIM
TUH JER K BYE HEHEH MUAHH :p

2 ulasan:

Syazwan berkata...

laaa..mana gambar pengetua tu ?

syeraheenim berkata...

hahahaha .. tak sempat nak ambikk hehhe

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D