doodle free untuk korang hehe

Photobucket




Ri82p_large



hehheheh mlm tadi lepas je wat kejer add math ... terus tak leh tidok ..
so syera wat lah doodle nie .. hehe syera aser doodle nie agy okay dry ari tuh hehe
so ambek jer klo nak taw.. klo tak nak tapayah ambek .. hehhe
klo ajin credits lah yer.. klo tak ajin tak payah lahh .. ehhehe
doodle nie korang copy atau save..
klo nak nak edit size .. edit je kat photoscape or maner maner je korang suker ...
doodle nie syera dah wat transparent dah hehheh




Photobucket






Photobucket



Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

alamak!! cntik..

akk nak leh???

syeraheenim berkata...

heheeh amek jee ... free of charge babe !!!

ukhti syikin berkata...

comeyy nyer :)

syeraheenim berkata...

heheheheh thanx dear ,...

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D