enciki nufff bestt !!!!

mesti ramai yg da taw pasal nuff niee kan ??
okay kepada yg tak taw tuhh
sila bace okey
yg dah taw tuhh tayah bacer taww hehhe
apa itu nufnang ???

mendaftar dengan nuffnang kite dapat menjana income kite..bukan tu je..kite jugak dapat berkenal2an..ceyh..dan yang paling akuh suke tengok dia nya Analitik..huu..tu yg best tu. dpt tgk trapik kite..dulu mmg excited nak tgk duit..tapi setelah tahu betapa payah dan susahnya..terima je dgn reda jer lah kann heheheh

macam maner nak dpt duit???

dulu syera pun pening gak caner nuffnang nie boleh dpt duit
nnty nuff akan keluarkan iklan kat blog kite
then klo ader seorang manusia yg baik aty niee klik
kiter akan dpt point @ duit
itulah namer bonus ctr

caner nak join ???
okay click



Photobucket


first korang click >daftar> pilih blogger >

Photobucket

nampak tak tuh ???
okay korang isi aper yg dyer nak ..
korang jgn na tipu pulak ..
dyer bukan nak ngurat korang pun heheheh
isilah sampai mater korang lebam .
dah abis isi tuh korang tick sumer kotak tuh
then daftar akaun sAYA


Photobucket
korang nampak tak 4 bender alah tuhh ??
korang tegokk puass puass

ANALYTIC
bender niee menujuk kan tentang
trafix kitaaa
hehhe
niee anilitik syera plizz
janagan kutuk syera
yerlahh blog niee pun baru agy

Photobucket
da macam tangger takk siap kan hehehe
arap bersabor laaaaa

EARNINGS
jumlah wangg hehehhe

BLOG MANAGER

korang kener add blog korang kat sini
klo korang ader 1000 blog punn
korang letak jer semua okkk

ADD adds

nak tauk iklan kat blog

cara nak letak iklan di sidebar blog


Photobucket
korang copy code tuh
then paste kat HTML/javaSCRIPT
OKAY DONE
SIAP PUNN HEHEHHE
MANER YG LUM JOIN .. JOIN LAHH OKAY
HEHEHHE
SEKIAN TERIMA KASIH
ner yg tak paham sila lah komen okay ..
ner yg silap siler gy tahu okay
ner yg tak betul sila lah betulkan okay ...
okay byeeee

p/s nak betulkan computer lahhh.. but money tkder kat tangan
huhuhu hope leh dpt duit secepat mungkin heheheh

1 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

xder sape nk sudi klik2 skg ni ..heheh..

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D