Ulangtahun ke-3 NUSHA

Photobucket

layan gambar ini dulu !
tak meriah lah klo takder muker budak nie taw





Boleh pandang pandang ,
Jangan bengang bengang ,
Baca lenggang lenggang ,
Gerenti Menang..



huh ! nah ambik kau kilat petir guruh dah segala macam dah dtg ...
nmpk sgt lah suare niee langsung tak sedapkan .. hehehe ..
sory lah ye .. syera dah rosakkan lagu niee hehhe *well u know me hehehee
okay balek pada cite sebenarnya :P
tgok banner niee puas puas .. biar sampai letih biji mata korang hee :P


okay dah puas kahh ???
klo dah puas bacer niee , bacer sambai paham !

hye korang nampak meka yg kat atas tuhh ??
ha tak nmpak ?? nak dekat lah tuh~~~
okay siniie syera nak citer sikit ,,,
cik akak yg kat sebelah cik abg tuh ... (so sweet)
cik akak nie ader sambutan ulang tahun ke 3 ..
coz cik akak niee sgt lah eppy dan besyukur sebab tahun nie dah masuk yg ke tiga ulang tahun mereka berdua ... hohh .. syera pun lom lagy niee heh...
*syera masih form 4 okay :) so takpayah kapel lagy :P


cantek and simple .. memang voc lahh hehe


okay syera harap cik akak dan cik abg sampai naik ini pelamin heheh
semoga hubungan akak Nusha dan abg Mohd Syafiq akan diberkati Allah dan berkekalan hingga ke jinjang pelamin...amin...
nty jgn luper ehh jemput syera ... kihkihkih
biar bahagia sampai akhir hayat ... cik abg jagalah cik akak nie baik baik ....
klo takk *ambek nie dush dush * heheeh

nak tag kat
anis dayana
http://syada-story.blogspot.com/




okay meh kita trngok syarat wajib mandi"

1) Tajuk entry ialah "Ulangtahun ke-3 NUSHA"
2) Tlg letakkan salah satu banner kat ats yg korang nak letak kat entry itu..
suke ati nak follow or x..
3) Tag sekurang2nya SEORANG dan pastikan dia tau.. ak check yer..
Lau tau dari blog ak,letakkan link ak yer syg2!!
4) Ini part pntg di mana korang MESTI wat ucapan yg plg besh,yg mampu wat ak trsenyum,
n yg mane2 ptotlaa..xkisah pnjg mane,tp jgn smpai OVER plak..huhuhu..
5) Akhir sekali bila dh siap,tgglkan link anda di komen ENTRY INI dan gtau sape yg TAG anda
(letak link penuh insan yg tag anda)..
contohnya : Link entry:
Link tukang tag:
6) Okies,itu shj.Tamat 16 Jun 2011 ..Akhir penyertaan sblm tarikh 17 Jun 2011 okies..

2 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

thnx my dear!!

sweet sgt entry kamu ni..heheh..

tq skali lg tau..

syeraheenim berkata...

heheeh .. olahai ..
most welcome .. yg penting sekali hati maw iklas meyhh ,,,,
syera harap semua tuh jadi kenyataan ..akak pun nak ia jady kenyataan kan ??? heheheeh ngaku je lahh hehehehe :)

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D