CONTEST BLOG PALING GORGEOUS , AWESOME!


yyeahh syera nak join lah contest niee
niee contest ke-3 yg syera dah join hehhe
contest niee di anjur kan oleh
kali niee lebih bersemangat lahh
yerlah sumer daH Baru
header baru
template baru
sumer baru kottt hehhehe

nie syarat nyer :-

1) terbuka kepada followers StrawberryDiaries sahaja :)
2) jantina : lelaki / perempuan
3) berwarganegara malaysia sahaja
4) mesti ada blog
buat satu entri tentang Contest Blog Paling Gorgeous , Awesome! sebagai tajuk :)
copy banner kontest dekat atas ni (picit banner , then save) and link-kan ke entri kontest ni
hantar nama & link entri korang tentang kontest ni dekat bahagian komen sini :)
wajib like my personal blog :)
tag 3 orang blogger , makesure diaorang tahu :

okay syera nak tag kat :-




OKAY TATATATA LOVE U !!!

2 ulasan:

Scha Dayanti ♥ berkata...

hehehhee ;DD thanks yaa join kontest scha ni :))

syeraheenim berkata...

heheheheh .. welcome baby :)

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D