kurang ajar betulah !

On March 5th, Super Junior held their “Super Show 3” concert in Shanghai, but unfortunately, they were exposed to another incident where a member was injured by a fan.

Last time, member Yesung was hit by a projectile as he was crossing the stage; this time, it was Heechul who got hurt, as a fan’s placard hit him in the face while he was in the midst of performing.

After being hit, Heechul was forced to briefly pause and cover his face, but eventually walked off stage without being able to lift his face. There were reports that he suffered a cut to his eye, but both Mighty Mouth’s Sangchu and miss A’s Jia assured fans that he was okay.

Sangchu tweeted, “Super Junior fans! I just got off the phone with Heechul and he said not to worry, it’s a bit manly to have at least one cut on his face. He may say that, but I think he’s upset and having a difficult time… Please don’t throw anything on stage! Heechul’s Twitter said not to.”

paham tak ??
klo tak paham akuh translate kan :D

Pada tarikh 5 Mac, Super Junior yang diadakan mereka "Super Show 3" konser diShanghai, tetapi sayangnya, mereka terkena lain kejadian di mana ahli terluka olehkipas.

Terakhir kali, Yesung ahli dihentam projetile kerana dia berada di persimpanganpanggung, kali ini, itu Heechul yang terluka, sebagai sebuah plakat fan memukulwajahnya saat ia berada di tengah-tengah persembahan.

Setelah memukul, Heechul terpaksa berhenti sebentar dan menutup wajahnya, namunakhirnya berjalan di atas pentas tanpa bisa mengangkat wajahnya. Ada laporan bahawa ia menderita dipotong untuk mata, tapi baik Mulut Mighty's Sangchu dan missA's fans Jia yakin bahawa dia baik-baik saja.

Sangchu tweeted, "fans Super Junior! Aku baru saja telefon dengan Heechul dan diaberkata tidak perlu bimbang, ini agak jantan untuk mempunyai sekurang-kurangnya satuluka di wajahnya. Ia mungkin mengatakan bahawa, tapi saya pikir dia marah danmempunyai masa yang sukar ... Tolong jangan membuang apa di panggung! Heechul'sTwitter mengatakan tidak. "
paham tak ??
hahaha akuh thu korang lgy tak phm kan ?? heheh akuh pun samer gak


kurang ajar betulah saper yg baling tuh !! akuh dapt ko !! jager arhh!!
dapat jer owg yg baling ! akuh sumbat taik kat mulut dyer ! bwu tahu !! babo!!!
tak der adap !
hope heechul takder pape :)
kesian heechul ko taw tak !
okay lah byee :D

6 ulasan:

Siti Nur 'Aqilah Halimi berkata...

EEE, kesian diaaaa. :(

syeraheenim berkata...

@Siti Nur 'Aqilah Halimi
ermm kesian kan kat pakwe i heheheh :D gatal pulak heheh berangan ja tak lebih pun heheh

Umat Manusia berkata...

BEtoi ke kau yg tulis ni?? mcm tak percaya je!!

syeraheenim berkata...

tuh bkn akuh yg tulis lah pakcik :D
tak nmpak ker tuh report pakcik !
tuh yg akuh translete hehhe :D

~Ain Jimat~ berkata...

haiyaa~ habis mke heechul yang cantik~ milky white skin.. da ader scratch... :(

syeraheenim berkata...

@~Ain Jimat~heheeeh cian dyer kann :D

kalau anda rajin anda tekan lah , saya sgt hargai nya :D